februari 15, 2018

Nieuws

1 year ago

Vanavond is de laatste vergadering van 2017! Kom jij ook? We beginnen om 19.30 in het gemeentehuis van Ridderkerk. Tot vanavond!

1 year ago

Over een half uur begint de Jongerenraad Ridderkerk weer met vergaderen! Kom jij ook? We zijn te vinden in het gemeentehuis van Ridderkerk.

1 year ago

Vanavond weer een nieuwe vergadering van de Jongerenraad! Kom jij ook? We beginnen om 19.30 in het gemeentehuis van Ridderkerk.

2 years ago

Vanavond is er weer een vergadering van de Jongerenraad Ridderkerk. Het begint om 19.30 in het gemeentehuis van Ridderkerk. Kom jij ook?
De agenda van vanavond is als volgt:

1. Opening (10 min) ... See more

2 years ago

Vandaag hebben wij twee nieuwe leden erbij gekregen genaamd Lisa de Beste en Frank Nusteling. Wij wensen ze veel succes en we kijken er zeker naar uit om ze te zien ontwikkelen en doorgroeien bij de ... See more

2 years ago
Tijdlijnfoto's

Vanavond is er weer een vergadering van de Jongerenraad Ridderkerk. In verband met koningsavond vergaderen wij al om 18.30.Tot vanavond!

2 years ago

Zaterdag 29 april is er een FIFA toernooi in de Loods georganiseerd door ons! Meer informatie over dit toernooi kan je vinden op de sociale media van de Loods.

2 years ago
Tijdlijnfoto's

De Jongerenraad Ridderkerk vergadert vanavond weer! Kom jij ook? Het begint om 19.30 in het gemeentehuis.

« 3 of 3 »