februari 15, 2018

Nieuws

["error","An access token is required to request this resource."]
1 year ago

Beste Jongeren.
De verkiezingen komen eraan ! Weet jij nog niet op wie je gaat kiezen ? Kom dan langs bij het jongerendebat aanstaande dinsdag 13 maart! Tijdens het debat zullen we in het specifiek ... See more

1 year ago

In de aanloop naar het jongeren verkiezingsdebat dat plaatsvindt op 13 maart komen alle partijen een keer aan het woord op onze facebook pagina. Vandaag het woord aan Leefbaar Ridderkerk.

Leefbaar ... See more

1 year ago

In de aanloop naar het jongeren verkiezingsdebat dat plaatsvindt op 13 maart komen alle partijen een keer aan het woord op onze facebook pagina. Vandaag het woord aan de VVD.

Ik ben Michel Borst, ... See more

1 year ago

Vanavond is er weer een vergadering van de Jongerenraad Ridderkerk! Kom jij ook? Het begint om 19.30 in het gemeentehuis van Ridderkerk.

1 year ago

In de aanloop naar het jongeren verkiezingsdebat dat plaatsvindt op 13 maart komen alle partijen een keer aan het woord op onze facebook pagina. Vandaag het woord aan het CDA.

Het CDA is een brede ... See more

1 year ago

In de aanloop naar het jongeren verkiezingsdebat dat plaatsvindt op 13 maart komen alle partijen een keer aan het woord op onze facebook pagina. Vandaag het woord aan Echt voor Ridderkerk.

Op 21 ... See more

1 year ago

In de aanloop naar het jongeren verkiezingsdebat dat plaatsvindt op 13 maart komen alle partijen een keer aan het woord op onze facebook pagina. Vandaag het woord aan Burger Op 1.

BURGER OP 1 is ... See more

1 year ago
www.ridderkerk.pvda.nl

In de aanloop naar het jongeren verkiezingsdebat dat plaatsvindt op 13 maart komen alle partijen een keer aan het woord op onze facebook pagina. Vandaag het woord aan de PvdA.

Samen maken we ... See more

1 year ago

In aanloop naar het jongerendebat plaatsen wij elke dag een ingezonden stuk van een deelnemende partij.

D66
Hopelijk wonen jullie over vijf jaar nog steeds in Ridderkerk…
Om mee te kunnen doen in ... See more

1 year ago

Vanavond is de eerste vergadering van 2018! Kom jij ook? Het begint om 19.30 in het gemeentehuis.

« 2 of 3 »